CARIERE

A alege Ferrobeton, care este o companie CRH, înseamnă a alege unul dintre liderii mondiali în domeniul materialelor de construcții, ce demonstrează grija deosebită pentru sănătatea și siguranța angajaților săi, ce asigură un cadru propice pentru dezvoltarea carierei pe termen lung și un climat de lucru antrenant într-o companie care pune în centrul atenției oamenii și echipele sale.  

Poziția noastră se bazează pe expertiză industrială unică, investiții semnificative în cercetare și dezvoltare și parteneriate cu cele mai prestigioase instituții.

Dezvoltăm talentele tuturor angajaților noștri

Dezvoltarea potențialului profesional al angajaților noștri prin numeroasele acțiuni de învățare la locul de muncă, training și coaching folosite la toate nivelele organizației este esențială pentru asigurarea succesului companiei pe termen lung prin intemediul oamenilor talentați din organizație. Sprijinim competențele și abilitățile fiecărui individ, asigurându-ne că toți angajații se pot dezvolta la potențial maxim, folosindu-și talentul într-o manieră generatoare de valoare. Toate acestea sunt posibile prin intemediul unor procese de resurse umane mature care vizează traningul și planificarea carierei pe termen lung. 
De-a lungul traseului lor profesional, Ferrobeton le-a oferit angajaților programe de formare internă, corelate cu profesiile specifice și cultura Grupului. O mare importanță este acordată trainingului informal "on-the-job".

Programele de training extern asigurate de organizații specializate sau școli de business pot fi oferite pentru a răspunde nevoilor individuale specifice.

Încă din momentul angajării, noii colegi parcurg un "program de integrare" formalizat care cuprinde vizite de cunoaștere și discuții cu persoane din toate departamentele. Programul de integrare cuprinde atât o parte importantă de subiecte de sănătate și siguranță a muncii, cât și teme de proces specifice industriei.

Pentru Ferrobeton, preocuparea pentru dezvoltarea profesională reprezintă o investiție pe termen lung. Un rol important în succesul Grupului îl au angajații capabili, pregătiți și mulțumiți din cadrul organizației. Programele de formare și dezvoltare a competențelor permit angajaților să iși construiască o carieră în cadrul Grupului.