1. Cine este CRH?

De peste patru decenii, lucrăm la îmbunătățirea mediului construit. 

Grupul CRH a fost fondat în 1970 în Irlanda sub numele de Cement Roadstone Holdings, fiind unul dintre liderii internaționali din domeniul materialelor de construcții, cu circa 85.000 de angajați, în aproximativ 3.600 de unități, din 32 de țări. 

Astăzi CRH este cea mai mare companie de materiale de construcții din America de Nord, a doua cea mai mare companie din lume și a doua în piața agregatelor, un partener puternic în proiecte ample de infrastructură și dezvoltare. Grupul ocupă poziții de lider în Europa, având, în același timp, poziții strategice în regiunile economice emergente din Asia și America de Sud. 

CRH și-a propus să îmbunătățească sectorul construcțiilor, prin furnizarea de produse și materiale de construcții de calitate superioară pentru realizarea și întreținerea infrastructurii, locuințelor și proiectelor comerciale. 

Portofoliul de produse este amplu și echilibrat, acoperind toate sectoarele industriei constructiilor, inclusiv rețele de distribuție și accesorii pentru soluțiile de construcții, precum și materiale grele de construcții mai convenționale: ciment, agregate și betoane. 

CRH este o companie globală de materiale de construcţii cu un parcurs istoric încununat de succes, o performanţă solidă şi un angajament clar faţă de practicile de siguranţă în muncă şi cele de etică comercială.

Afla mai multe 

bridge-crh.jpg