În România, CRH activează pe toate segmentele de piaţă: distribuţie, industrial, infrastructură și clădiri, având peste 800 de angajaţi care lucrează în peste 40 de situri industriale în întreaga țară: două fabrici de ciment și o stație de măcinare, stații de betoane, cariere și balastiere, o fabrică de BCA, tuburi și cămine, o fabrică de pavele și o fabrică de elemente de beton prefabricate precomprimat. 

Lucrăm împreună ca OneCRH pentru a construi afaceri mai bune. 

Ciment, agregate, betoane, BCA, pavele, borduri, tuburi, cămine și elemente prefabricate din beton armat și precomprimat. 

Un dispozitiv industrial format din peste 40 de situri de producție. 

Pentru profesioniștii din construcții - constructori, consultanți, proiectanți, arhitecți -, deținem cea mai largă gamă de produse, oferind atât materiale de construcții complementare, cât și cele mai eficiente soluții de consultanță integrată, dar și o abordare puternic orientată spre încheierea de parteneriate. 

Pe plan local funcționăm din 1991 și astăzi suntem cel mai mare producător de materiale de construcții din România. 

În toate centrele de producție investim constant în procese de modernizare și retehnologizare, urmărind cu prioritate atât creșterea performanțelor industriale cât și a performanțelor în protecția muncii și mediului înconjurător. Pe lângă produse, oferim și servicii complexe de logistică, consultanță, cercetare și dezvoltare.