Bine ați venit pe site-ul Ferrobeton! 

Website-ul www.ferrobeton.ro este deținut în proprietate și administrat de FERROBETON ROMÂNIA SRL, cu sediul social în Neagoe Basarab 4, Negoiești, 107086, județul Prahova, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. de ordine .J29/1145/2006, CIF RO18700740, având număr de telefon: +40 344 100 240, fax nr. +40 344 100 592, denumită în continuare Ferrobeton.

Ferrobeton respectă viața dumneavoastră privată și datele cu caracter personal,  tratând cu seriozitate securitatea datelor personale și în acest sens am redactat actualii termeni și condiții privind securitatea site-ului nostru care are rolul de a vă informa cu privire la ce tip de informații identificabile personal colectăm despre dumneavoastră, la modul de utilizare a acestora, cum înțelegem să protejăm informațiile colectate, cine are acces la informațiile colectate și cum pot fi corectate în timp inadvertențele din informațiile preluate. Ferrobeton își rezervă dreptul de a schimba termenii și condițiile, oricând, la libera sa alegere,  prin modificarea versiunii și a datei, astfel încât vă rugăm să efectuați verificări periodice pentru posibilele actualizări.  Accesarea site-ul nostru, indică faptul că acceptați condițiile stabilite prin actualii termeni și condiții privind securitatea site-ului și acceptați ca noi să utilizăm cookie-uri astfel cum sunt descrise mai jos. În cazul în care nu acceptați condițiile stabilite prin actualii termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul! 

Colectarea informațiilor

În funcție de modalitatea în care este utilizat site-ul nostru, menționăm că este posibil să colectăm și să stocăm diverse tipuri de  date cu caracter personal  legate de dumneavoastră, precum numele și adresa dumneavoastră de e-mail, în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (RGPD), în momentul în care accesați site-ul în vederea informării asupra anumitor produse și servicii oferite de către noi. 

De asemenea, vă informăm că atunci cand vizitați un site web, dezvăluiți anumite informații despre dumneavoastră precum adresa dumneavoastră IP, ora vizitei dumneavoastră, locul de unde ați intrat pe site-ul nostru, tipul de browser, sistemul de operare, iar paginile web pe care le accesați înregistrează sau este posibil să înregistreze aceste informații. În cazul în care accesați site-ul nostru web de pe un dispozitiv mobil sau de pe un dispozitiv silimar, este posibil să colectăm numărul de identificare unic al dispozitivului care se află pe acesta. Aceste informații permit site-ului să afișeze sau să formateze conținutul și serviciile relevante pentru dispozitivul respectiv.  

Vizitatorii Site-ului

În cazul în care  navigați pe site-ul nostru, vă informăm că este posibil să colectăm informații anonime despre locațiile accesate și modul în care navigați și utilizați site-ul nostru.   Aceste informații vor fi utilizate pentru a îmbunătăți modul de funcționare și ușurința de utilizare a Site-ului, precum și pentru a putea  monitoriza traficul de pe acesta. 

„Contactați-ne !”

In cazul în care  accesați secțiunea „Contact” a Site-ului și completați informațiile solicitate în câmpurile formularului de contact, vom utiliza informațiile furnizate de  dumneasvostra pentru a gestiona interogările dumneavoastră și pentru a vă răspunde. Vă informăm că există posibilitatea  de a stoca informațiile furnizate de către dumneavoastră în vederea consultării ulterioare și pentru a evalua în permanență cât de bine vă oferim acest serviciu atât dumneavoastră, cât și altor persoane.

Dacă ne scrieți, ne apelați sau ne trimiteți e-mailuri, vom utiliza detaliile dumneavoastră pentru a vă răspunde, urmând să  ținem evidența corespondenței dumneavoastră cu noi.

Partajarea informațiilor

Există posibilitatea de a transmite informațiile furnizate de dumneavoastră către alte entități ale Grupului CRH, din care face parte Ferrobeton România SRL, pentru a vă oferi informațiile și serviciile pe care ni le solicitați și pentru a ne îmbunătăți serviciile.

Nu vom transmite informațiile furnizate de dumneavoastră către terți (alții decât entități ale grupului CRH) fără a avea consimțământul dumneavoastră, în afara cazului în care sunt cerute de lege sau de o autoritate publică. 

Securitate

Ne angajăm să menținem siguranța și securitatea informațiilor furnizate de dumneavoastră și vom folosi măsuri de securitate tehnice și organizatorice corespunzătoare pentru a preveni pierderea sau accesarea neautorizată a acestora. 

Solicitări legate de datele cu caracter personal

Ne puteți contacta oricând pentru a afla ce informații referitoare la dumneavoastră stocăm sau pentru a solicita o copie a acestora. Dacă solicitați ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, va fi necesar  să ne transmiteți o notificare. În cazul în care credeți că informațiile obtinute despre dumneavoastră sunt inexacte sau incorecte, vom fi bucuroși să le corectăm.

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal, nu ezitați sa ne contactați la adresa  info.dp@ferrobeton.ro

Continutul website-ului 

Ferrobeton se supune obligaţiei de a depune eforturi maxime cu privire la informațiile puse la dispoziția vizitatorilor pe website-ul său, www.ferrobeton.ro.
 
Deși au fost depuse toate eforturile pentru a asigura corectitudinea și fiabilitatea informațiilor conținute pe website, Ferrobeton nu poate fi răspunzătoare pentru orice erori, omisiuni sau rezultate ca urmare a utilizării acestor informații. În particular, link-urile hipertext de pe site-ul nostru pot conduce utilizatorii la informații conținute pe alte servere, asupra cărora Ferrobeton nu are niciun control.
 
Website-ul www.ferrobeton.ro este în mod normal accesibil 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână. În cazul unor situații în afara controlului Ferrobeton, dificultăți asociate cu sistemele de informații, dificultăți asociate cu rețelele de telecomunicații, alte probleme tehnice, sau pentru mentenanța - această listă nu este exhaustivă - Ferrobeton poate decide să suspende sau să întrerupă accesul total sau parțial la site.

Website-ul poate fi modificat fără o notificare prealabilă.

Nicio informație de pe acest website nu trebuie interpretată ca o propunere de vânzare sau achiziție. Toate produsele, procesele și programele prezentate pe website-ul www.ferrobeton.ro nu sunt disponibile obligatoriu în toate țările. Drept urmare, utilizatorul acestui website este de acord să își asume responsabilitatea pentru utilizarea acestor informații.

Pot fi stabilite liber hyperlink-uri simple către pagina principală a www.ferrobeton.ro atât timp cât nu sunt utilizate în scopuri comerciale sau publicitare și cu condiția să fie clar evidențiată notificarea expresă "Pe website-ul Ferrobeton România" (sau orice altă notificare similară sau mai detaliată) pe link sau alături de link.

Ferrobeton nu va fi în nici un fel răspunzătoare pentru conținutul website-urilor sursă.
 
 Această autorizație nu este valabilă pentru website-urile care prezintă conținut ilegal, pornografic, xenofobic, subversiv, imoral și care aduce atingere demnității umane sau orice alt conținut care ar putea, într-o mai mare măsură, să afecteze sensibilitatea multor persoane.

Sunt interzise link-urile la orice document în afară de pagina principală a www.ferrobeton.ro, indiferent de forma și conținutul acestor link-uri, în lipsa autorizației exprese și prealabile a Ferrobeton. Acestea ar trebui să includă în special, dar nu exclusiv, orice document de tip grafic, orice fișier multimedia sau document text.

Orice reproducere sau utilizare, chiar și parțială, a oricărui element al website-ului  www.ferrobeton.ro, în cadrul unui website terț prin încadrare, integrare sau orice alt proces similar sunt strict interzise, cu excepția autorizației excepționale a Ferrobeton.
 
Autorizația pentru stabilirea hyperlink-urilor mai sus menționate trebuie solicitată la următoarea adresă de e-mail: office@ferrobeton.ro. O astfel de solicitare trebuie să menționeze URL-ul unde se solicită stabilirea hiperlink-urilor.

Accesul la pagina care incorporează hyperlink-urile la website-ul www.ferrobeton.ro ar trebui să fie gratis.

Hyperlink-uri de pe pagina Ferrobeton

Acest website poate conține hyperlink-uri la alte website-uri CRH din România dar și către website-uri externe. Astfel de hyperlink-uri sunt furnizate doar pentru interesul dumneavoastră.

Ferrobeton nu va fi în niciun fel răspunzătoare pentru conținutul, funcționalitatea și condițiile de utilizare ale website-urilor ce pot fi accesate de utilizatori prin intermediul acestor hyperlink-uri, asemenea hyperlink-uri fiind stabilite în cooperare cu website-urile respective într-un moment considerat potrivit de către Ferrobeton, în ceea ce privește conținutul furnizat.

Mărci comerciale și drepturi de autor

Ferrobeton este deținătorul tuturor drepturilor, titlurilor și valorilor în numele Ferrobeton. Este interzisă utilizarea numelui și mărcilor Ferrobeton fără acordul Ferrobeton. Acest site și conținutul său sunt protejate conform legislației privind proprietatea intelectuală, în special cu privire la branding, drepturi de autor, schițe și modele.

În temeiul legislației privind proprietatea intelectuală și în general al tratatelor și acordurilor internaționale care conțin prevederi privind protecția drepturilor de autor, este interzisă reproducerea, comercializarea, distribuirea, emiterea, transmiterea, adaptarea, modificarea, publicarea, comunicarea integrală sau parțială în orice formă a datelor, prezentării sau organizării site-ului, sau operelor protejate de drepturi de autor postate pe website-ul www.ferrobeton.ro fără consimțământul specific prealabil al deținătorului drepturilor de autor atașate operei, prezentării sau organizării site-ului, sau datelor reproduse.

Este de asemenea interzisă introducerea datelor prin orice mijloace pe website-ul www.ferrobeton.ro de natură să modifice sau să poată modifica conținutul sau publicarea datelor, prezentarea sau organizarea site-ului, sau a operelor prezentate pe website-ul Ferrobeton.

Pentru informații suplimentare, contactați webmaster-ul la următoarea adresă: office@ferrobeton.ro.
 
 Copyrigtht © 2018 Toate drepturile rezervate