Ferrobeton

Despre noi

Prin tehnologie superioară și know-how avansat oferim soluții integrate cu elemente prefabricate din beton pentru a construi sigur, rapid și durabil.

Ferrobeton România

Suntem unul dintre cei mai mari producători de prefabricate din beton armat si precomprimat din țară, parte din Grupul CRH în România alături de Bauelemente, Romcim, Elpreco și Sapphire Energy. În centrul atenției noastre se află oamenii, siguranța muncii și respectarea angajamentelor față de clienții noștri.

Suntem dedicați succesului tău. Îți oferim opțiuni atractive din punct de vedere tehnic, logistic, economic printr-o abordare integrată și servicii dedicate fiecărei etape de proiect – consultanță, design, proiectare, logistică și montaj.

Tehnologia superioară, know-how-ul avansat și liniile de producție de până la 180 m ne permit să producem cele mai grele și mai lungi elemente prefabricate din România pentru infrastructura rutieră, feroviară, electrică, construcții non-rezidențiale și rezidențiale. Calitatea fiecărui proiect este asigurată prin testări multiple și rețete specifice în laboratorul propriu, cu un control strict al materiilor prime și al procesului de producție.

Contribuim la construirea lumii în care trăim. În fiecare zi. Prin fiecare proiect.

Valorile noastre

Valorile noastre comune stau la baza a tot ceea ce facem. Sunt mai mult decât cuvinte. Sunt fapte.

Oamenii sunt prioritatea și esența activității noastre. Susținem dezvoltarea continuă prin incluziune, acceptare, încredere, respect și ne desfășurăm activitatea prin construirea de relații puternice cu comunitățile locale.

Caracterul este puterea noastră. Activăm cu integritate și ne asumăm responsabilități sociale tot mai mari. Fiecare dintre noi știe ce are de făcut și facem echipă bună pentru a asigura succesul clienților noștri!

Performanța este angajamentul nostru. Suntem permanent conectați la nevoile pieței și ale clienților noștri, preocupându-ne constant oferirea de servicii și soluții integrate care să răspundă tuturor nevoilor specifice din șantierele țării.

Inovația este viitorul nostru. Ne proiectăm și redefinim constant parcursul pentru a fi cu un pas înaintea cerințelor din domeniu. Suntem permanent preocupați să dezvoltăm soluții inovatoare și sustenabile care să contribuie la construirea lumii în care trăim.

One CRH

Suntem o echipă orientată către nevoile clienților, cu generare de soluții si rezultate.

Alături de colegii din Bauelemente, Romcim, Elpreco și Sapphire Energy, companii parte din grupul CRH în România, putem sprijini cu succes cererile cele mai complexe din industria construcțiilor.

Soluțiile personalizate Ferrobeton România, dezvoltate în parteneriat cu clienții noștri, integrează cu succes know-how-ul companiilor de top din cele 29 de țări în care Grupul CRH este prezent.

Oriunde te-ai afla, ai cu siguranță în apropiere un proiect pentru care s-au utilizat soluții dezvoltate de companiile parte din activitatea CRH în România – ciment, agregate, betoane standard, betoane speciale, lianți rutieri, elemente prefabricate din beton, BCA, pavaje sau elemente de peisagistică.

Astfel, în fiecare zi, contribuim la reinventarea modului în care este construită lumea în care trăim. 

Pentru noi contează ce lăsăm în urmă!

Siguranța începe cu mine

Oamenii se află în centrul atenției noastre, la fel și siguranța muncii în activitatea noastră . În cadrul echipei Ferrobeton România, prin respectarea regulilor de sănătate și securitate în muncă, facem tot posibilul ca toți colegii noștri să ajungă cu bine acasă, la cei dragi.

Echipele noastre colaborează constant pentru a susține și îmbunătăți mediul de lucru pentru colegii și colaboratorii noștri. În fiecare zi facem tot ce putem pentru a asigura implementarea celor mai bune practici de management al siguranței și sănătății în muncă.

Împărtășim cu voi câteva dintre reușitele 2022 în ceea ce privește siguranța echipelor noastre:

  • 94% dintre unitățile grupului CRH au 0 accidente de muncă;
  • 99% dintre companiile CRH au desfășură în mod constant programe de sănătate și bunăstare pentru angajați;
  • 97% din echipele CRH au participat la sesiuni de training cu un total de 2,3 milioane ore de training pentru siguranță și securitate în muncă

Facem ce spunem!

Ferrobeton

Proiecte

Our people are dedicated to finding solutions to every challenge. That spirit makes for some great stories.

Pregătit

Pregătit să
colaborăm? construim impreună?

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.