Ferrobeton

Sustenabilitate

Fiecare acțiune contează. Descoperă viziunea, obiectivele, rezultatele și planurile Ferrobeton România cu privire la sustenabilitate și reciclare!

Viziunea noastră

Atunci când vorbim despre sustenabilitate în construcții fiecare acțiune contează. Ce construim, cum construim și cu ce construim face diferența.

Ferrobeton România face parte din Grupul CRH, recunoscut ca lider global al sustenabilității în sectorul său de activitate, de către S&P Dow Jones Sustainability Europe Index (DJSI) și Organizația Carbon Disclosure Project (CDP). Aceste recunoașteri reflectă angajamentul permanent al Grupului nostru în ceea ce privește măsurile de protecție a mediului, sociale și de guvernanță (ESG), precum și raportarea acestora.

În cadrul companiilor din Grupul CRH evoluăm împreună și acționăm pentru rezolvarea a 3 provocări globale majore: reducerea amprentei de carbon, managementul deșeurilor și managementul surselor de apă.

Viziunea noastră este să dezvoltăm soluții durabile care să construiască, să conecteze și să contribuie la o lume mai bună.

Știai că Grupul CRH a reușit să reducă cu 7% emisiile de carbon, de la an la an? Dacă vrei să vezi cum reușim, zi de zi, să acționăm sustenabil aruncă o privire pe cel mai recent Raport de performanță privind sustenabilitatea CRH, disponibil aici.

Reciclare

În cadrul Grupului CRH este o tradiție să colaborăm cu parteneri specializați pentru a crește durata de viață a produselor noastre și pentru a recicla responsabil.

Iată doar câteva dintre cele mai recente reușite ale Grupului nostru în materie de reciclare:

  • 42,4 milioane tone de combustibili și materiale alternative reciclate în cadrul Grupului CRH.
  • Alături de colegii din întreaga lume am reușit să economisim, prin reciclare, 140 miliarde litri de apă.
  • Organizația Carbon Disclosure Project (CDP) a acordat Grupului CRH rating-ul A, cel mai înalt, pentru măsurile adoptate cu scopul de a proteja clima și resursele de apă. Această evaluare vine să recunoască eforturile noastre constante de a proteja biodiversitatea și de a reutiliza și recicla apa pentru a proteja resursele locale.

În cadrul Ferrobeton România ne dorim să evoluăm într-un mod în care întreaga noastră activitate să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jurul nostru. Contează ce lăsăm în urmă!

reciclare sustenabilitate ferrobeton romania

Gestionarea deșeurilor

Urbanizarea, creșterea populației și dezvoltarea rapidă a sectorului de construcții aduc cu ele provocarea gestionării responsabile a deșeurilor, provocare pe care Grupul CRH o abordează alături de parteneri specializați și ingineri de excepție.

Utilizarea deșeurilor și subproduselor din alte industrii, ca materii prime în procesele de producție, este o practică sustenabilă de zeci de ani în CRH.

Economia circulară este cuvântul cheie. Reimaginăm modul în care materia primă este utilizată pentru a dezvolta soluții și produse inovative, dar și cum produsele pot fi reintegrate în economie după încheierea duratei de viață estimate. Grupul nostru vede economia circulară ca pe o oportunitate de creștere sustenabilă și o piatră de temelie în furnizarea de soluții pentru generații.

Știai că Grupul CRH a reușit să recicleze peste 90% din deșeurile generate de companiile sale?

Eforturile echipei Ferrobeton România în acest sens sunt completate de cele ale colegilor din toate companiile CRH în România, pentru gestionarea responsabilă a deșeurilor. Un exemplu în acest sens este fabrica Sapphire Energy din Făgăraș specializată în producția de combustibil alternativ.

Ferrobeton

Proiecte

Our people are dedicated to finding solutions to every challenge. That spirit makes for some great stories.

Pregătit

Pregătit să
colaborăm? construim impreună?

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.