Ferrobeton

Descarcă documente

Aici poți consulta sau descărca documente Ferrobeton România - certificări, autorizații, coduri de conduită și de lucru, angajamente.

Certificări

Succesul partenerilor noștri completează valoarea muncii noastre. De aceea, facem tot ce ține de noi pentru fabricarea de produse în conformitate cu standarde ridicate de calitate, potrivite pentru utilizarea în cele mai complexe proiecte de construcții din România.

Încrederea în soluțiile de calitate oferite de echipa Ferrobeton România este confirmată și de relațiile de lungă durată cu furnizorii, colaboratorii și clienții noștri.

Lucrăm continuu la îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite pentru o performanță superioară și pentru a garanta rezultatul optim în șantier. Toate produsele Ferrobeton România dețin marcaj de conformitate CE și suntem furnizor feroviar de elemente prefabricate din beton autorizat de AFER.

Sistem integrat de management

Calitatea produselor Ferrobeton România este susținută în procesul de producție de o supervizare minuțioasă conform Sistemului de Management Intregrat triplu certificat: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Calitatea soluțiilor oferite clienților noștri reprezintă, din punctul nostru de vedere, o condiție esențială în derularea activității, cu numeroase beneficii pentru toate părțile implicate.

Astfel Ferrobeton România pune la dispoziție elemente prefabricate din beton, livrate pentru proiecte de infrastructură de transport, infrastructura electrică sau structuri clădiri, dar și servicii de o calitate înaltă, integrând practicile managementului de mediu și cele mai stricte standarde privind siguranța și securitatea în muncă.

Etică și integritate

Derularea activității întregii echipe are la bază, ca principii fundamentale, etica și integritatea în afaceri. Tratăm fiecare situație cu onestitate, transparență și corectitudine. Credem cu tărie că nu există niciodată un motiv de afaceri bun pentru a face un lucru greșit.

Pentru că etica în afaceri stă la baza tuturor interacțiunilor din activitatea echipei, ne așteptăm ca partenerii și colaboratorii noștri să împărtășească angajamentul nostru neclintit față de practicile de afaceri etice.

Standardele noastre de etică și conduită în afaceri includ respectarea drepturilor omului, sănătatea și siguranța muncii și grija fată de mediu. Codul nostru de conduită în afaceri subliniază valorile noastre fundamentale de integritate, onestitate și respect pentru lege. Astfel respectăm cele mai înalte standarde și ne îndeplinim obligațiile față de toți partenerii.

Pentru proiectare

Activăm cu integritate și ne asumăm responsabilități sociale tot mai mari. Reducerea emisiilor de carbon o adresăm printr-un plan amplu de măsuri pentru a ne îndrepta către zero emisii și a proteja biodiversitatea. Activăm cu integritate și ne asumăm responsabilități sociale tot mai mari. Reducerea emisiilor de carbon o adresăm printr-un plan amplu de măsuri pentru a ne îndrepta către zero emisii și a proteja biodiversitatea.

Activăm cu integritate și ne asumăm responsabilități sociale tot mai mari. Reducerea emisiilor de carbon o adresăm printr-un plan amplu de măsuri pentru a ne îndrepta către zero emisii și a proteja biodiversitatea. Activăm cu integritate și ne asumăm responsabilități sociale tot mai mari.

Ferrobeton

Proiecte

Our people are dedicated to finding solutions to every challenge. That spirit makes for some great stories.

Pregătit

Pregătit să
colaborăm? construim impreună?

Sistem integrat de management

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.