Ferrobeton

Servicii

Serviciile asociate soluțiilor oferite de echipa Ferrobeton România susțin implementarea cu succes a proiectelor de construcție.

Consultanță tehnică

Credem cu tărie în parteneriatele pe termen lung și colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a răspunde cerințelor complexe din fiecare proiect specific.

Consultanța tehnică oferită de experții Ferrobeton România este unul dintre serviciile suport pe care te poți baza oricând.

Pornim de la viziunea ta și îți propunem cele mai bune soluții personalizate, care asigură succesul proiectului tău și pun bazele unei colaborări de durată.

Pentru construcții sigure, eficiente, durabile, mereu cu costuri optimizate.

Proiectare

Suntem dedicați succesului proiectului tău încă din faza de design și proiectare.

Tehnologia superioară, know-how-ul avansat și abordarea integrată a echipei Ferrobeton România ne permit să-ți oferim cele mai bune soluții cu prefabricate din beton. Pentru fiecare proiect.

Expertiza specialiștilor și partenerilor noștri în utilizarea instrumentelor specifice din sfera ingineriei și proiectării ne permit sa gestionăm proiecte aferente unei game extinse de structuri prefabricate din beton, atât pentru execuții simple și rapide, cât și pentru proiecte complexe, de mare anvergură.

Logistică

Serviciile Ferrobeton România includ și livrarea cu succes a elementelor prefabricate, prin transport standard sau agabaritic, direct în șantierul de construcție.

Putem organiza, în cel mai eficient mod posibil, transportul elementelor prefabricate în colaborare cu partenerii noștri specializați în logistica elementelor prefabricate de cele mai mari dimensiuni.

Împreună cu aceștia optimizăm traseele logistice, alegând cele mai eficiente rute pentru diminuarea consumului de combustibil și a emisiile de CO2, asigurându-ne totodată că elementele prefabricate vor ajunge la șantier în timp util și în condiții de siguranță deplină.

Montaj

Pe lângă proiectare, consultanță tehnică și transport, serviciile Ferrobeton România includ și montajul în șantier.

Realizat cu echipe experimentate, în care toți cei implicați respectă cele mai stricte standarde privind siguranța și securitatea în muncă, dând dovadă de precizie și eficiență în exploatare, serviciul de montaj este etapa care asigură finalizarea cu succes a fiecărui proiect livrat!

Soluțiile integrate oferite clienților noștri, au în vedere atât un grad ridicat de calitate a structurilor prefabricate din beton, cât și un nivel calitativ ridicat al serviciilor asociate, cum ar fi montajul, cu urmărirea atentă a termenelor agreate cu partenerii noștri.

Servicii post-vânzare

Serviciile post-vânzare sunt angajamentul nostru să rămânem alături de tine și să-ți depășim așteptările, prin comunicare îndeaproape și soluții personalizate, chiar și după ce proiectul tău a fost finalizat cu succes.

În centrul atenției echipei noastre este respectarea angajamentelor față de clienți și depunem toate eforturile necesare în această direcție.

Convingerea noastră fermă este aceea că, succesul nostru depinde de parteneriate durabile și, astfel, satisfacția clienților noștri se află permanent în atenția noastră indiferent de stadiul proiectelor acestora.

Ferrobeton

Proiecte

Our people are dedicated to finding solutions to every challenge. That spirit makes for some great stories.

Pregătit

Pregătit să
colaborăm? construim impreună?

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.

Who We Are

As a national leader in our industry, Konstruktion is revolutionizing what you expect from a contractor.